OTP Bank Bozsik-program Tanévnyitó Fesztiválon
 jártak a Medgyessy-s csapatok

2018.09.22-én, Szombaton közel 900 gyermek részvételével rendezte meg a Magyar Labdarúgó Szövetség az OTP Bank Bozsik-program hagyományos tanévindító fesztiválját Telkiben. Az időjárás nem volt az igazi, de az első őszies nap, a délelőtt végig szemerkélő eső, és a borús, hűvös idő legkevésbé sem zavarta a gyerekeket, akik nagy kedvvel vetették bele magukat a focizásba, és egész napjuk a labda bűvöletében telt.  Több korábbi válogatott és magasan jegyzett labdarúgó is tiszteletét tette a tornán (Nyilasi Tibor, Dunai II. Antal).

A mérkőzések mellett egyéb programok is várták az érdeklődőket: az OTP Bank fogászati szűrést biztosít a Tanévindítón résztvevő focistapalántáknak, az Adidas pedig rúgáserősség-mérő állomást működtetett a rendezvényen. Az egészséges életmód fontos része a testmozgáson kívül a táplálkozás is, ezért az idei Fesztiválon friss salátát ehetett minden résztvevő, az Eisberg jóvoltából.

Medgyessy-s tanulóink két korcsoportban (III.-IV. korcsoport) mérhették össze tudásukat az ország minden tájáról érkező iskolákkal. Mindkét korosztályban 5-5 mérkőzést játszottak diákjaink. Eredményeink vegyesre sikeredtek, de azért a pályán és azon kívül töltött időszakot is mindenki élvezte. A játék szeretete látszódott a gyerekeken.

Mindkét csapatunk 4. helyezést ért el, kis szerencsével a nagyobb korosztály tagjai a dobogóra is felállhattak volna. Nagyobbaknál (IV. korcsoport) kiemelkedően játszott Németh Márton (8. b) illetve a kisebbeknél (III. korcsoport) Ossik Júlia (6. b) nyújtott kimagasló teljesítményt, amivel kiérdemelte a torna legjobb kapusa címet is!

OTP Bank Legjobb kapus: Ossik Júlia (Medgyessy, Budapest)

 

 

Sikeres, nagyszabású tornán vettünk részt, ahol tisztességesen helytálltak tanulóink! Sőt! Jövőre is szeretnénk részt venni egy ilyen jól megszervezett Fesztiválon.

 

Galamb Péter, Testnevelő

Még több képet itt találhat!