Medgyessy-s díjazott a „Jó tanuló, jó sportoló” pályázaton

12. alkalommal jutalmazták Óbuda-Békásmegyer legjobbjait. Az ösztöndíj célja, hogy motiválja és támogassa a III. kerület azon diákjait, akik az iskolapad mellett a versenypályán is kitűnően teljesítenek.

„Jó tanuló, jó sportoló” ösztöndíj pályázatot a III. kerületben lakó és tanuló, 7-12. évfolyamra beiratkozott tanulók számára írták ki, akiknek a tanulmányi eredménye az elmúlt tanév során elérte vagy meghaladta a 4.00 átlagot.

A 2018-as kiírásban 21 iskolából 62 érvényes pályázat érkezett, ami egyértelműen mutatja, hogy a kerület diákjai kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az év során.

A díjátadó ünnepséget a Fő téren, az Esernyős Szindbád termében tartották, ahol a diákokat és kísérőiket Kelemen Viktória alpolgármester köszöntötte. A díjakat az alpolgármester asszony mellett Tamás Ilonától, az Észak-Budapesti Tankerületi Központ tankerületi igazgatójától, valamint Csiki Attilától, az Óbudai Sport Nonprofit Kft. cégvezetőjétől vehették át a díjazottak.

Iskolánkból három tanuló pályázott, ebből a szakmai zsűri Szűcs Máté Csanádot (8. b) találta méltónak arra, hogy a díjátadón Dicsérő oklevelet vegyen át az elmúlt évben mutatott teljesítménye alapján. Máté kitűnő tanulmányi átlaggal végezte az előző évet illetve labdarúgás sportágban mutatott kiemelkedő teljesítményt! Gratulálunk!

Nem szabad elfeledkezni a másik két pályázónkról sem, akiket ugyan a szakmai zsűri nem díjazott központilag, de mégis említést érdemelnek, mert kitűnőhöz közeli átlaggal rendelkeztek illetve Látványtáncban értek el országos sikereket!

Gerencsér Orsolya 8. b Bakó Zsófia 7. b

Mindhárom pályázónknak gratulálunk az elért eredményekhez! Jövőben is hasonló sikeres éveket kívánunk nekik!

Galamb Péter
Testnevelő


Még több képet itt találhat vagy a képre kattintva.